Keresés

Információk, segítség


Tartalom

Regisztráció

A regisztrációt csak egyszer kell végrehajtania, ezt követően már regisztrált felhasználóként tud belépni, így a szállítási és számlázási adatokat nem szükséges ismételten megadnia minden vásárláskor. Megadott adataival részt vehet a havonta új kérdésekkel jelentkező játékunkon, meghirdetett szavazási lehetőség esetén pedig szavazatot küldhet az adott témában. Regisztrált felhasználóként előjegyzési időszakban  előjegyzését kényelmesen, gyorsan, on-line adhatja le, bolti sorbaállás nélkül.

Fontos, hogy ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázásra és szállításra a termék.

Adatvédelmi tájékoztatónkat elolvashatja itt.

Ajánlott böngészők

A honlap használatához a Google Chrome 40 vagy frissebb, illetve a Firefox 40 vagy újabb változatát ajánljuk.
Bár a honlap működik Internet Explorer 9 -es verzióval, mi nem ajánljuk a használatát.
A honlap jelenlegi verziója a Bootstrap keretrendszert használja. A honlap működik minden böngészővel amit a Boostrap támogat. További információ

A Javascript-ről:

"A JavaScript programozási nyelv egy objektumalapú szkript nyelv, amelyet weblapokon elterjedten használnak. […] A JavaScriptet először 1997–99 között szabványosította az ECMA „ECMAScript” néven. A jelenleg is érvényes szabvány az ECMA-262 Edition 3 (1999. december), ami a JavaScript 1.5-nek felel meg. Ez a szabvány egyben ISO szabvány is." (Forrás: wikipedia)
Honlapunkon bizonyos funkciók JavaScript futtatásával működnek, ezért, kérem, amennyiben korábban kikapcsolta volna, kapcsolja vissza ezt a szolgáltatást böngészője beállításainál.

A letöltésről

A változatos és rendkívül nagyszámú gépösszeállítás, valamint a rajtuk működtetett programok kiszámíthatatlan különbözősége miatt, nem áll módunkban az Ön rendszerére optimalizált letöltési sémát adni. Ha bizonytalan abban, hogy lehet letölteni különböző anyagokat az internetről, tanácsot kaphat a gép használati utasításától és a gyártótól.

Futtatható és szöveges állományok megnyitása
Futtatható (filenév.exe) és szöveges (filenév.txt) állományok megnyitásához elegendő a dupla kattintás. A Magyar Pénzverő ajánlja, hogy mielőtt megnyitná, először a futtatható állományokat másolja saját külön könyvtárukba, s ha nincs ilyen, készítsen nekik.

Bővebb információk a PDF fájlokról
A PDF fájlformátumot arra tervezték, hogy fájlok megtekintését és kinyomtatását tegye lehetővé Önnek, anélkül hogy szüksége lenne az azok létrehozásához használt szoftverre. Az Adobe™ egy olyan ingyenes programot biztosít (Adobe Reader), amely lehetővé teszi, hogy Ön ezekkel a fájlokkal dolgozhasson. Ha Ön ezt már telepítette a gépére, az általában a “Start menü”/ “Programok” részében lesz megtalálható.
Az Adobe Reader rendelkezésre áll szabadon terjesztett formában a gyártó web oldalán, ahol további információkat is talál. Ha Ön még nem rendelkezik ezzel a programmal, az alábbi linket követve letöltheti saját példányát.
Adobe Reader

Tömörített (fájlnév.zip) állományok megnyitása.
A letöltés után PKZip vagy WinZip segédprogramot használhat a tömörített állomány tartalmának kibontásához. További információkat a gyártók oldalán talál. (http://comm.pkware.com/pkzip-windows-home-download.html vagy www.winzip.com)

Ne feledje: a PKZip és a WinZip segédprogramok shareware jogállásúak. Bármelyikük rendszeres használatához illendő a felhasználói díjat kifizetnie a fejlesztő cégek valamelyikének. Olvassa el a programmal együtt érkező jogi útmutatót a további részletekről.

A Magyar Pénzverő a magyar emlékérmék hivatalos forgalmazója, piacvezető érme- és éremgyártó, a forint fizetőeszköz érmék kizárólagos gyártója.