Keresés

Egyedi éremgyártás

Vállalkozunk egyedi elképzelésű, tervezésű - céges évfordulók, kiemelkedő rendezvények, konferenciák, különleges alkalmak megörökítését szolgáló - érmek vert technológiával készülő gyártására, a Megrendelő által megadott grafikai terv, vázlat, leírás szerint. Szükség esetén a grafikai terveket is elkészítjük (vagy neves éremtervező művész közreműködésével elkészíttetjük), a Megrendelő útmutatásai alapján.

Az egyedi megrendelésű érmek készülhetnek nemes- vagy színesfémből, verdefényes, selyemfényes (BU) vagy tükörfényes (proof), patinázott, vagy akár színes, festett kivitelben is. Az érmeket igény szerint színesfém, nikkel, ezüst, arany, vagy galván réteggel tudjuk bevonni, amely az érmeknek különleges megjelenést és hosszabb élettartamot biztosít. Lehetőség van két vagy három fém tetszőleges kombinációjából készülő érmek gyártására is.

Az érmek méretét tekintve akár 130 mm átmérőjű érmek gyártására is vállalkozunk, de készek vagyunk magasplasztikájú érmek verésére is.

Kisebb mennyiség (10 db alatt) és egyszerűbb éremképek, plasztikák esetén a fotógravírozást, vésést ajánljuk, mint a legköltséghatékonyabb kivitelezési módot.

Amennyiben az alacsony darabszám igényes, magasabb plasztikával, vagy nagyobb átmérővel párosul, kedvező áron – akár a vert éremnél is olcsóbban kivitelezhető – bronz-öntvényeket kínálunk.

Az egyedi érmek gyártatása előzetes konzultációt igényel. A pontos igények ismeretében az árakat egyedi kalkuláció alapján adjuk meg. Igényeit, elképzeléseit az alábbi Ajánlatkérő lapon részletezheti:

Ajánlatkérés, megrendelés

A Magyar Pénzverő a magyar emlékérmék hivatalos forgalmazója, piacvezető érme- és éremgyártó, a forint fizetőeszköz érmék kizárólagos gyártója.